Despre

 Numele meu este Ines și am pornit acest proiect pentru că toată viața mea am fost într-o „luptă cu kilogramele”, am încercat să-mi „înfrunt poftele” iar singurul lucru sigur pe care l-am știut despre mine a fost că „sunt grasă”.

Mi-au trebuit mai bine de 20 de ani, câțiva psihologi și un maestru Reiki pentru a înțelege că nu mă lupt cu nimic, că lupta înseamnă violență și că din violență nu a ieșit nimic constructiv vreodată. Am învățat cât de importantă este iubirea pentru mine iar aceasta este marea temă a vieții mele. Periodic uit de ea și periodic mă reapuc de lucru la reconstrucția ei.

Între timp, am mai aflat despre mine că sunt om, că oamenii nu sunt perfecți și că fac tot ceea ce pot pentru a duce o viață frumoasă. Am învățat să practic iertarea, mai ales cea față de propria persoană, și să mă uit la mine cu compasiune și blândețe.

Și când eram în plin proces de învățare a acestor lucruri, în viața mea a apărut programul Limitless, ca o cireașă de pe un tort minunat, ca un semn din partea Universului cum că sunt pe drumul cel bun și că prăpăstiile încep să mi se închidă.

Cublandete.ro este locul în care mi-am propus să povestesc despre felul în care văd eu drumul către un stil de viață sănătos: cu suișuri și coborâșuri, cu mai mici sau mai mari victorii, cu pași mai lenți sau mai rapizi, cu perioade de stagnare, momente de abandon, cu ridicări și repetări. Însă, de fiecare dată cu blândețe.

Pentru că nimic în viața aceasta nu ar trebui făcut cu ură și ciudă față de propria persoană.

Aș vrea să adun aici resurse care îmi sunt mie utile, recomandări din partea voastră, articole scrise de mine, dar și de alți oameni cu care rezonez. Iar, în final, scopul micului meu proiect este să schimb măcar o perspectivă, să conving măcar o persoană să renunțe să se mai „biciuiască” pentru că nu arată sau nu se comportă întotdeauna așa cum și-ar dori, să înceapă să se înțeleagă mai bine și apoi să acționeze cu iubire.

Sper să-mi iasă 🙂